Mijn Pad

 

 

Hallo
Ik ben Ilse Donker en ben leerling van het leven.
Ik voel mij al mijn hele leven verbonden met de natuur. Ik vier de seizoenen en markeer daarbij de momenten die de jaarfeesten heten. Soms sta ik er bij stil, maar vaak vier ik ze uitbundig.

Zo wordt ik onderdeel van wat de natuur geeft en neemt.
Daarnaast ben ik bezig met kruidengeneeskunde, wildplukken en vogelen. Dit vind ik erg belangrijk want op deze manier kom ik terug naar mijn kern.

Ik ben afgestudeerd beelden kunstenaar en dit heeft me handvatten gegeven om mijn autonomie en mijn kracht te ontwikkelen.
Ik ben creatief ondernemer en sociaal ecologisch activist. Doordat ik in veel woongroepen/stammen heb geleefd ben ik erg nieuwsgierig geworden naar sociale structuren, ik ben bezig met geweldloze communicatie. Yoga en mindfulness geven mij en een kader waarin ik rust en liefde vind, en dit geef ik graag mee.
Ik heb van 2015 tot 2018 vrouwencirkels gegeven en ik vind het heel erg belangrijk dat vrouwen een plek hebben waar we samen kunnen komen.

Daarnaast ben ik in 2017 moeder geworden en dit heeft me een verdieping gegeven in mijn leven. Ik ben sindsdien bezig met natuurlijk ouderschap.

Nu doe ik een opleiding tot wandel/natuurcoach. Mijn passie ligt bij het kracht geven aan vrouwen die worstelen met het leven en de maatschappij. Ik geloof dat de antwoorden in onszelf zitten. Daarmee wil ik vrouwen verbinden.

2013 - Cursus Permacultuur bij de Hortus.
2014 - Opleiding fytotherapie bij de Groene zon.
2015 - Autonome beeldende kunst Academie Minerva.2016 - Yoga teacher training Samma Karuna.
2016 - Cursus plantmedicijn in Thailand.
2017 - Initiatie in het moederschap.
2017 - Blootgewoon cursus vrouwelijke sexualiteit bij WijzeMoer
2018 - Opleiding Mindfulness voor kinderen - Civas
2019 - Trancereis cursus bij Vrouwenwijs.
2019 - Werken met het vrouwelijk donker bij Vrouwenwijs
2020 - Het pad van de Heggenrijder bij Vrouwenwijs 2020 - Maantijd cursus over de vrouwelijke cyclus bij Vrouwenwijs
2020 - De Wilde school, wildpluk cursus bij Groene avonturen2020 - The storytellers mind bij 8Shields
2020 - Webinar Geweldloze communicatie bij AI-Opener
2020 - Opleiding Wandelcoach - Civas

Natuurlijk heb ik nog veel meer gedaan, maar wat ik heb gedaan wil ik graag delen, zodat we een nieuwe wereld kunnen maken. Een wereld die gezond is, die cyclisch mag zijn en waar vrouwen in hun kracht kunnen staan.